Majka Goca: Nemojte me zvati, neka Ilda priča o svojoj trudnoći

saban-gordana-saulic

Pevačici Ildi Šaulić ostvariće se velika želja jer će krajem godine postati majka. Vest da je u drugom stanju iznenadila je kako Ildu i njenog izabranika, koji nije poznat javnosti, tako i njene roditelje Šabana i Gocu Šaulić.

Iako smo verovali da će pevačicina mama sa osmehom prihvatiti naše čestitke, ona je odbila da komentariše ove lepe vesti.

Nemojte mene zvati. Ko treba o tome da priča, neka priča, kao i o svim drugim temama – bilo je sve što nam je rekla Goca Šaulić, a zatim je prekinula vezu.

Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, pa neću ni sada iznositi detalje u javnost – rekla je Ilda za magazin „Stori“.

Takođe ni otac Šaban nije želeo da komentariše trudnoću svoje kćerke.
ilda-saulic (2)
Ilda je početkom prošle godine raskinula desetogodišnju vezu sa starijim partnerom i nakon toga je bila emotivno distancirana.

Pre nekoliko meseci, upoznala je čoveka koji ju je osvojio šarmom i dobrotom, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da je pevačica u drugom stanju.

Ona je svesna da će je sada mediji ispitivati o privatnom životu, ali još ne želi da priča o toj temi – rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

Ona je u trećem mesecu, a kako se trudnoća odvija u najboljem redu, nastaviće sa poslom. Uskoro će izbaciti novu pesmu i spot i krenuće sa promocijom. Ilda veruje da će se novi singl svideti publici – kaže dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, pevačica je o svojoj velikoj ljubavi pričala tek kada je stavila tačku na njihovu desetogodišnju vezu, ali ni tada nije javnosti otkrila sa kim je provela toliko godina.

Imala sam najveću ljubav, ona je prošla, ali sam srećna i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne verujem da će neka biti toliko snažna – pričala je svojevremeno Ilda.

Story.rsHello!

Više o temama: