Kim Kardašijan: Volela bih da se ponovo udam

Kim Kardashian Out For Lunch At Il Pastaio

Sada kada je i zvanično okončala brak sa Krisom Hamfrizom, Kim kardašijan (32) izjavila je da bi volela da se uda za svog dečka Kanje Vesta, sa kojim čeka dete, kao i da je iz prethodna dva braka dosta toga naučila.
Američki voditelj Rajan Sikrest ugostio je poznatu rijaliti zvezdu i njene sestre Kloi (28) i Kortni (34). Tokom intervjua, Kim je otkrila da se nada da će se ponovo udati.
– Mislila sam da sam našla onog pravog, da bih otkrila da to nije to, tako da mislim da je bilo veoma hrabro što sam tako brzo to shvatila i što nismo više gubili vreme. Sada sam našla ono što sam zaista tražila. Tako da mislim da definitivno želim brak – izjavila je Kim.
Kim je otkrio da iako Kanje, koji trenutno snima novi album u Parizu, voli da gleda rijaliti šou njene porodice, odlučili su da svoju vezi žele da drže podalje od kamera, s obzirom na to da će uskoro postati roditelji. Ona kaže da je do sada trudnoća za nju bila veoma bolno iskustvo.
– Sve me je jako bolelo, svuda. Osećam veliki fizički bol. Mislila sam da će to biti sjajno iskustvo, da ću moći da radim šta god želim, da jedem šta mi se jede i da se osećam sjajno, ali to nije bio slučaj.

Izvor: Life Content
Foto: Fame

Više o temama: