Kim Kardašijan i Kanje Vest: Na meti optužbi zbog neizmirenih dugova

kim kanje

Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest rezervisali su vilu za medeni mesec u Irskoj, čije su rentiranje od 16.000 dolara odbili da plate. Najpoznatija starleta na svetu i uspešni reper naprasno su odlučili da otkažu boravak u vili i zabave se u hotelu, a vlasniku imanja Zamak Oliver nisu hteli da izmire troškove priprema njihovog boravka.

– Naručili su cveće, hranu, najskuplji šampanjac, mirisne sveće, ali starleti Kim Kardašijan i njenom suprugu Kanjeu Vestu ništa nije bilo po volji. Iako su dvorac rezervisali nedeljama unapred, odbili su da provedu medeni mesec na ovom velelepnom imanju. Ostao je dug od 16.000 dolara koji su odbili da plate – kaže izvor blizak organizaciji njihovog svadbenog putovanja.

Kim Kardašijan i Kanje Vest venčali su se pre dva meseca u Kaliforniji. Nakon venčanja pripremili su svadbeno slavlje za dvesta zvanica, među kojima su bili članovi porodice i prijatelji. Prvo su ih ugostili u Parizu, a sutradan su slavili u Firenci. Njihova ćerka Nort Vest proslavila je pre nekoliko nedelja prvi rođendan, a njeni slavni roditelji poklonili su joj ni manje ni više nego dijamante, koji vrede mnogo više od duga koji su za sobom ostavili u Irskoj.

Izvor: Story
Foto: Instagram

Više o temama: