Katarina Vučetić otkriva tajnu dobrog izgleda

Da je spremna da se bori do poslednjeg atoma snage, videli smo na Filipinima pre više od godinu dana. Ali, Katarina Vučetić, koju odnedavno gledamo kao voditeljku “Dnevnog magazina” na B 92 se vojničkog režima pridržava i u civilizaciji. Tajna njenog dobrog izgleda je u – disciplini.
– Zimus sam se malo ugojila, pa sam odlučila da povedem računa pred proleće. Imam pet laganih obroka dnevno, a kolače jedem svakog trećeg dana, ali nikako uveče. I osećam se divno, kao da ću da poletim – otkriva Katarina.
Važan deo dana bivše sportistkinje, koja je za vreme profesionalnog bavljenja plivanjem osvojila čak 450 medalja, jeste trening. Već dve i po godine bavi se jogom, a nedavno je otkrila disciplinu koja joj savršeno odgovara – kros fit.
– To je kružni trening u kom se rade sklekovi, čučnjevi, bacaju se medicinske lopte. Meni odgovara taj vojnički fazon, a i tata mi je bio vojno lice – kaže Katarina i dodaje da, iako veruje u tačnost izreke “u zdravom telu zdrav duh”, žena najbolje izgleda kad je – zadovoljna. U njenom slučaju to ne znači i zaljubljena.
– Volim leptiriće u stomaku, ali da bih bila srećna i zadovoljna, moram da radim, da se osećam produktivnom. Kao duplog Ovna, to me ispunjava – otkriva voditeljka.

Izvor: Novosti

Više o temama: