Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić: Ponovo zajedno

Godinu dana nakon razvoda pevačica Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić rešili su da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi. Nekadašnja članica “Koktel benda” odlučila je da se vrati u zagrljaj svom bivšem suprugu, pa je spakovala kofere i u vreme Evropskog prvenstva u košarci otišla u Litvaniju.
Katarina je sve vreme tokom prvenstva bodrila Aleksandra u odlučujućim utakmicama, a tokom meča protiv Turske bila je u prvim redovima na tribinama. Po dolasku u Litvaniju, bivši supružnici su shvatili da ne mogu da žive jedno bez drugog.
– Katarina i Aleksandar su i dalje u Litvaniji. Ona je otišla kod njega još u vreme košarkaškog prvenstva i isključila telefon. Veoma su srećni i uživaju u zajedničkim trenucima – kaže Katarinina prijateljica za “Blic” i dodaje kako se pevačica brzo privikla na život u Viljnusu gde Aleksandar igra za klub “Ljetuvo Ritas”.
Reperezentativac Srbije potpisao je ugovor do kraja iduće godine, ali još uvek nije poznato da li će Katarina sve vreme biti pored njega ili će se uskoro vratiti u Beograd. Inače, njih dvoje sporazumno su se razveli u spetembru prošle godine nakon tri godine braka, ali su nakon toga ostali u prijateljskim odnosima. Kaći je smetala česta razdvojenost od Aleksandra i nikako nije mogla da se navikne na život sportiste koji je pun odricanja i rastanak je bio neizbežan.
– Osetila je veliku prazninu zbog toga što više nije sa Aleksandrom i tada je shvatila da joj mnogo nedostaje – kaže njena prijateljica.
Izgleda da je pauza od godinu dana, koja nimalo nije ličila na bračni brodolom ispunjen svađama i skandalima, samo ojačala njihovu vezu i dala im snage da nastave tamo gde su stali.

Više o temama: