Jovana Nikolić čeka kćerku

Marko Mišković, sin jednog od najbogatijih srpskih biznismena Miroslava Miškovića i njegova verenica, pevačica Jovana Nikolić, za pet meseci postaće roditelji devojčice. Lekari su u Los Anđelesu, gde će se Jovana poroditi, budućim roditeljima pre nekoliko dana saopštili pol deteta.
– Jovani i Marku nije bio bitan pol deteta, ali su se obradovali kada su saznali de će dobiti ćerku, za koju su već počeli da smišljaju ime. Jovana je presrećna i dobro podnosi drugo stanje – kratko nam je rekao izvor blizak paru.
Kako saznajemo, Jovana održava trudnoću u Los Anđelesu, gde par poslednje dve godine provodi najveći deo vremena u luksuznoj vili, koju u tom gradu poseduju Miškovići. Ona i Marko će se najverovatnije u nju i definitivno preseliti jer je pevačica odlučila da se porodi u LA.
Romansu, koja traje skoro pet godina, Jovana i Marko će do kraja godine krunisati brakom. Intimnu ceremoniju prirediće samo za najbliže članove porodice, dok će glamuroznu svadbu organizovati nakon rođenja deteta. Sudbonosno da pred velikim brojem zvanica par će izgovoriti u julu, i to u hotelu “Kraun plaza”, koji je u vlasništvu Miškovićevog “Delta holdinga”. Očekuje se da će mladenci tada gostima predstaviti i naslednicu.
Da podsetimo, atraktivna pevačica i najpoželjniji srpski neženja vešto su krili romansu sve do ovog leta, kada je zbog lažnih navoda o krahu njihove ljubavi Jovana postavila njihovu zajedničku fotografiju na Tviteru. Njihove porodice su povezane i tako što su Markova rođena sestra Ivana i Jovanina sestra Maša udate za braću GoranaBojana, sinove Sretena Karića.

Izvor: Press

Više o temama: