Jelena Kostov: Sa dečkom imam dogovor da me ne prati na nastupima

star_69_18.07.2013_595

Zvezda granda Jelena Kostov izjavila je da njen izabranik nikada ne ide na sa njom na nastupe, ali da mu ona zato uvek, u znak ljubavi, posveti jednu pesmu. Pre nedelju dana Jelena Kostov premijerno je prikazala svoj novi spot “Ljubavi nema”, a iako peva o tome da ljubavi nema, lepa pevačica je emotivno voma ispunjena.
Njeni fanovi će to moći da vide već 4. aprila, kada će Jelena pevati sa još jednom Zvedom granda, Petrom Mitićem, na drugom danu otvaranja jednog novog kluba. Međutim, ni tada sa njom neće biti njen dečko, ali to joj neće smetati da se pokaže u punom sjaju.
– Veoma mi znači podrška mog dečka i jako sam zaljubljena. Imamo dogovor da on nikada ne ide sa mnom na nastupe, pošto nisam od onih pevačica koje momci svuda prate i drže na oku non stop. Imamo potpuno poverenje jedno u drugo i nema potrebe da on ide samnom na moj posao. Estrada nije njegov svet i oboje želimo da tako i ostane, pa će tako biti i u ovom klubu, u kome nastupamo dan posle velikana domaće narodne muzike, Ace Lukaca – kaže je Jelena Kostov.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Više o temama: