Ivana Maksimović: Praznike ću provesti sa partnerom u Njujorku

Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović je pre četiri dana otputovala u Rio de Žaneiro na dvonedeljne pripreme, dok novogodišnje praznike planira da provede u Njujorku. Šuška se da je odnedavno zaljubljena u jednog vaterpolistu, a dani razdvojenosti od dečka biće i svojevrsna proba njihove ljubavi.
– Ne volim da pričam o privatnom životu, ali kad već insistirate, priznajem da imam dečka – otkriva Ivana za “Novosti”.
– Vaterpolista je, ali nije toliko eksponiran. Simpatičan je, visok i, što je najvažnije, podržava me. Ali, zaista, ne volim da pričam o tome jer mi se čini da će onda veza duže da traje.
Čuli smo da u Rio ide kompletna porodica Maksimović?
– Mama i tata su kao moji treneri i dosad putovali sa mnom, a sada sam uspela da povedem i brata jer mi je bilo veoma žao što nije mogao da bude sa mnom na OI u Londonu. Želim da mu se odužim za podršku. Posle Rija idem privatno u Njujork gde ću provesti novogodišnje praznike.
Stižete li, pored sporta, još nečim da se bavite?
– Završavam menadžment u turizmu, a pohađam i Višu sportsku i zdravstvenu školu, odsek sportski trener. Streljaštvom mogu još dugo da se bavim, a školu završavam prvenstveno zbog toga da imam i drugu kvalifikaciju, što se kaže, za ne daj bože.
Lepo ste iskombinovali turizam i sport?
– Turizam me je uvek interesovao, dok je školovanje za sportskog trenera logično za profesionalnog sportistu. Stremim ka tome da tokom karijere usvajam znanja i da ih jednog dana prenesem na mlađe. Ali, to sve u budućnosti. Sada vidim sebe kao vrhunskog sportistu još dugo, dugo.

Izvor: Novosti

Više o temama: