Nina Radulović i Branislav Lečić: Rasplamsala ljubav u Bečićima

Spas od vrućine i vrelih letnjih dana, jedan od najpopularnijih parova sa naše javne scene Branislav Lečić i Nina Radulović pronašli su na obali Crnogorskog primorja. Budući da je dugonoga lepotica i voditeljka televizije “Prva” pre skoro četiri meseca na svet donela dečaka Lava, njen suprug se potrudio da svojoj znatno mlađoj supruzi i nasledniku, koji im se nekoliko dana kasnije pridružio, obezbedi maksimalan komfor. Oni su odseli u luksuznom hotelu “Splendid” u Bečićima, gde su provodili najviše vremena. Na plažu gotovo nisu ni odlazili, a pošto su hotelski kompleks retko napuštali, izgleda da su želeli da se posvete jedno drugom i potpuno zadrže intimni život. Tek ponekad odlazili su na neku od atraktivnih plaža Jadrana.
Iz svog raskošnog apartmana izlazili su u ranim jutarnjim i poslepodnevnim časovima, i to samo u kraćim intervalima. Iako je čuveni Leka malo bio prehlađen, to ga nije omelo da uživa u društvu svoje voljene od koje se nije odvajao. Uvereni da su daleko od očiju znatižljnika, Nina i Branislav često su u bazenu, naočigled prisutnih, razmenjivali nežnosti. Zgodna voditeljka “Ekskluziva” u nekoliko navrata toliko je svog supruga prigrlila, obasipajući ga poljupcima, da se jedva održavao na površini vode. Delovali su veoma zaljubljeno i srećno. Iako u šestoj deceniji, poznati glumac je delovao da je u dobroj fizičkoj kondiciji, dok je popularna brineta, koja se nedavno porodila, u crnom kupaćem kostimu pokazala svoju dobru liniju.
S obzirom da je reč o popularanom glumcu i voditeljki, osoblje luksuznog hotela u Bečićima se utrkivalo ko će udovoljiti poznatom paru. Preko dana uživali su u slasnim plodovima voća, dok su večernje časove provodili u restoranu hotela “Splendid” ili u lobi-baru koristeći internet usluge.
Posle nekoliko dana uživanja udvoje, Ninina majka zajedno sa unukom Lavom pridružila se zaljubljenom paru. Očigledno, željni svog mezimca, Lečići su se odmah poigrali sa četvoromesečnim sinom na bazenima kompleksa “Splendid”. Mališan je vidno uživao, neprestano se smeškajući, dok se ponosni otac s njim igrao u vodi. Od tog momenta mali Lav je postao centar njihove pažnje, ali uz svesrdnu pomoć Ninine majke.
Lečićima su često u goste dolazili brojni prijatelji glumci, koji su zbog poslovnih aktivnosti boravili na Crnogorskom primorju. Najčešće ih je posećivao Mima Karadžić koji je sa poznatim parom uživao u neobaveznom ćaskanju i kupanju u bazenu. Tih dana ekipa Lečićevog matičnog pozorišta, u amfiteatru “Sveti Stefan”, za odabranu publiku izvela je predstavu “Višnjik”, u režiji Dejana Mijača. Sudeći po osmesima i dobrom raspoloženju, Nina Radulović i Branislav Lečić su istinski uživali boraveći u ovom delu Jadrana.

Piše: Jelena Popović
Foto: Paparazzo agency “Top manifest”

Više o temama: