Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Sudska potvrda sporazumnog razvoda

Iako su se u medijima raspredale brojne spekulacije, kraj braka popularne pevačice Nataše Bekvalac i proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića okončan je na civilizovan način. Uzburkane strasti bivših supružnika lagano su se smirile, pa se nekada jedan od najlepših ljubavnih parova naše estradne scene sporazumno i bez teških reči rastao, baš onako kako su i planirali prvog dana kad je obelodanjeno da njihov brak više ne funkcioniše. Zbog sporazumnog razvoda braka, bivši vaterpolista najpre je najavio, pa povukao tužbu zbog incidenta koji je Nataša nedavno napravila u kancelariji njegovog advokata.
Posle nemilog događaja i rastanka, lepa Novosađanka mir i tišinu potražila je na poznatoj planini, gde je odmah otputovala sa svojom kćerkom Hanom. Iako je pokušala da se izoluje, Nataša je za magazin „Hello!“ ispričala kako se trenutno oseća. Na pitanje da li je srećna što se konačno posle četiri meseca okončala njena brakorazvodna parnica, zgodna pevačica je odgovorila negativno.
– Zbog razvoda nisam srećna, već osećam veliki strah i tugu. Kad je već moralo da bude tako, sporazumni razlaz bio je najbolje rešenje za sve rekla je za magazin „Hello!“ Nataša Bekvalac.
– Na razvod nisam nimalo ponosna, zbog njega mi nije drago, ali svesna sam da je to bilo jedino rešenje za nas dvoje iskrena je Nataša koja je izrazila nadu i veru da će se zbog njihove kćerke Hane Danilov i njen odnos poboljšati.
Nadam se da će vreme učiniti svoje i da će zbog Hane naš odnos biti pristojan. Najbitnije od svega je da naša kćerka bude srećna i mislim da zbog toga vredi učiniti napor. Ja ću učiniti sve pomalo setno priča pevačica.
Na pitanje da li je Hani, posle definitivnog okončanja braka sa Danilom, objasnila zašto njen tata i ona više ne žive zajedno, Nataša odgovara:
– Hana ništa ne primećuje. Oboje je obasipamo neizmernom ljubavlju i pažnjom.
Iako su se u poslednje vreme po medijima pojavljivale brojne priče u vezi sa brakorazvodnim sporom i podelom njihove zajedničke imovine i starateljstvom nad Hanom, Nataša kaže da je materijalne nepokretnosti nikada nisu interesovale, dok njeno strarateljstvo nad Hanom nikada nije ni dovođeno u pitanje.
– Starateljstvo nad Hanom nikada nije bilo sporno, a ovo drugo za mene nikada nije bilo bitno ispričala je Nataša. Dok mediji pišu o njenoj novoj ljubavnoj romansi sa zgodnim rukometašem „Vojvodine“ Ljubom Jovanovićem, Nataša se tim povodom ne oglašava, već kaže da je odmah posle zvaničnog razvoda napustila Novi Sad i otišla na planinu.
– Trenutno uživam sa kćerkom na planini gde ćemo ostati do 4. maja za kada je pomeren moj humanitarni koncert za decu sa „Instituta za majku i dete“ koji će biti upriličen u “Sinemi”. Što se ostalih poslovnih aktivnosti tiče leto će mi uglavnom biti radno i ispunjeno pripremama za jesen i moj prvi solistički koncert u Beogradu i širom zemlje i bivših republika. Naravno, želim da napomenem da će moja Hana sve vreme biti sa mnom i da ćemo ugrabiti svaki slobodan dan da uživamo na moru, jer ove godine učimo da plivamo sa osmehom je završila Nataša Bekvalac.


Za razliku od novosadske lepotice koja je prilično emotivno odreagovala na celokupnu situaciju, proslavljeni vaterpolista prilično trezveno i hladno prokomentarisao je razvod sa svojom bivšom suprugom.
– Nažalost, nema tu puno šta da se komentariše. Konačno se sve završilo. Bez razloga se sa našim razvodom odugovlačilo tri meseca. Da sam se ja pitao, to bi se već odavno okončalokaže slavni sportista i dodaje da za razliku od javnosti i medija ne vidi nikakvu tragediju u njegovom rastanku od bivše supruge. Već skoro dva meseca Danilo uživa u skladnoj ljubavnoj romansi sa Tanjom Vračarić sa kojom se pre skoro mesec i po dana pojavio u njegovoj kafani „Tako je suđeno“, kada su i prvi put fotografisani zajedno.
– Nerviraju me komentari poput onih „Život ide dalje“, pa meni nijednog trenutka život nije stao. Od početka pokušavao sam normalno da živim i da vodim svoj posao. U budućnosti nemam nekih preteranih ambicija, želim da nastavim da vodim svoju kafanu kaže Ikodinović koji nije želeo da detaljiše o tome da li će sa bivšom suprugom ostati u korektnim odnosima zbog Hane. Na pitanje da li zbog razvoda sa Natašom planira da se iz Novog Sada vrati u Beograd, bivši vaterpolista kaže:
– To još ne znam. Pustiću da vidim šta nosi život.

Piše: Jelena Popović

 

 

Više o temama: