Milica Majstorović: Rasplamsale strasti

Nekadašnja učesnica muzičkog rijalitija „Operacija trijumf“, Kragujevčanka Milica Majstorović poslednjih nekoliko nedelja blista od zadovoljstva. Dvadesettrogodišnjakinja poznata po iskrenosti i spontanosti, ali i odličnom glasu, pre dva meseca uplovila je u romansu sa mladim Crnogorcem Filipom. Momak lepe pevačice je od nje mlađi dve godine, ali se po njegovom ponašanju to nikada ne bi reklo jer je veoma zreo za svoje godine. Milicu je osvojio nežnošću, džentlmenskim manirima i posvećenošću njihovoj vezi.
Otkako su se upoznali na Crnogorskom primorju, gde zgodna studentkinja glume boravi od početka letnje koncertne sezone, gotovo da se ne razdvajaju. Par je stalno zajedno, pa zaljubljeni Filip često svojoj poznatoj devojci pravi društvo na njenim nastupima, koliko mu obaveze dozvoljavaju.
– Istina je da sam sa Filipom u vezi. Pre dva meseca započeli smo romansu i lepo mi je. Budući da smo na početku veze, a ja sam sujeverna, ne bih previše detaljisala da se nešto ne pokvari. Samo neka se sve nastavi ovako i lepo razvija – zadovoljno kaže za magazin „Hello!“ pevačica koja javnost zadivljuje vitkom i skladnom figurom.
Njen dečko Filip, nekadašnji prvak države Srbije i Crne Gore u karateu, rodom je iz Bara. Ipak, leta provodi u Sutomoru gde je suvlasnik restorana koji vodi sa svojim bratom. Budući da u večernjim časovima ima mnogo obaveza oko ugostiteljskog objekta, sa Milicom najviše vremena provodi tokom dana. Pošto atraktivni Filip ima mali brod, zaljubljeni par najviše vremena provodi ploveći i obilazeći najpoznatije plaže na primorju.
Milica ne skriva sreću dok govori o svom izabraniku, ali „opečena“ ranijim iskustvima vidno je opreznija u otkrivanju emocija javnosti. Poznato je da je imala veze koje su se završile posle nekoliko meseci. Za medije je najviše govorila o raskidu sa nekadašnjim verenikom Nenadom Jevremovićem, sa kojim je učestvovala u rijaliti-programu „Parovi“. Posle kraha dugogodišnje ljubavi sa Nenadom u julu prošle godine, imala je dve kratke romanse koje nisu ostavile bitan trag u njenom emotivnom životu. Posvetila se radu na novom albumu i nova ljubav joj se desila kada joj se najmanje nadala – tokom radne letnje sezone, pred objavljivanje novog albuma.
– Do polovine septembra biću na Crnogorskom primorju, zajedno sa Filipom. Imaću mnogo nastupa, celo leto mi je radno. Onda ću se vratiti u Srbiju jer imam obaveze vezane za objavljivanje novog albuma i plasiranje prvog singla sa albuma koji će biti objavljen u oktobru. Kako stvari stoje, album će malo kasniti jer sam prvobitno htela da ga objavim u septembru. Pesme snimam u studiju u Kragujevcu. Početkom oktobra imam obaveze na fakultetu. Poznato je da sam upisala glumu i u narednom periodu posvetiću se predavanjima – raspoloženo kaže Milica koja planira da, po povratku u Srbiju, vezu sa Filipom održava čestim putovanjima. Budući da će Milica od jeseni biti prilično zauzeta, u planu je da Filip prvo boravi kod nje, u Beogradu, gde pevačica radi i provodi veći deo godine. Nema sumnje da će ga povesti i u roditeljski dom u Kragujevcu, da ga upozna sa porodicom.
Mladi zaljubljeni par planira da svaki slobodan trenutak iskoristi da bude zajedno, te im neće predstavljati problem to što žive u dve različite države. Neće im biti teško da se međusobno posećuju, jer u ljubavi ništa nije teško.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: