Milena Vasić i Jug Radivojević: Nezaboravno krstarenje Jadranom

Posle velikog uspeha serije „Bela lađa“, u kojoj je glumica Milena Vasić imala jednu od zapaženih uloga, atraktivna crnka odlučila je da ovog leta u potpunosti uživa. Čim je okončala poslovne obaveze, čuvena Rada iz predstave „Cigani lete u nebo“ najpre je sa svojim desetogodišnjim sinom Nikolom otputovala u London, da bi potom otišla na krstarenje crnogorskom obalom u društvu partnera Juga Radivojevića, njegovog sina i njene dece.
– Budući da je moj sin Nikola postigao odlične rezultate u školi, i uspešno završio i violinu i gitaru u Muzičkoj školi, odlučila sam da ga odvedem da upozna London, inače jedan od mojih omiljenih svetskih gradova, koji posetim barem jednom godišnje – počinje razgovor za magazin „Hello!“ Milena Vasić, koja kaže da je svog mezimca, pored kulturnih znamenitosti odvela da vidi market „Borou“.
-U pitanju je pijaca koja je otvorena preko vikenda. Tamo prodaju najlepše vruće pecivo i hleb, kao i
engleski džem. Imate mogućnost da svaki proizvod degustirate i odlučite koji ćete da kupite. Bilo je prelepo. Inače, ta pijaca se nalazi na početku „Saut benka“, novijeg dela Londona. Šetajući se obalom Temze do „London aja“, ima zaista svašta da se vidi. Ta trasa pruža najbolji besplatan provod u engleskoj prestonici, jer na svakih pet metara imate neku vrstu provoda: bajkere, umetnike koji prave figure od peska, ulične svirače, glumce, akrobate – priča zavodljiva brineta i dodaje da se u vreme njihovog boravka u Londonu održavao letnji „Festival igre“, koji su posetile brojne poznate ličnosti, a na kome su njen sin i ona uživali.
Odmah po povratku iz Londona, Milena je putovanje nastavila put Crnogorskog primorja. Na ovoj letnjoj destinaciji uživala je u društvu kćerke Lane, sina Nikole, emotivnog partnera, uspešnog režisera Juga Radivojevića i njegovog sina Vuka.
– Svi zajedno proveli smo petnaest nezaboravnih dana. Budući da smo imali prilike da uživamo na jahti našeg prijatelja, obišli smo sve egzotične plaže ovog dela Jadrana. Specijalni doživljaj nam je bila poseta Perastu. Moja deca su odlični plivači, dok sam Jugovog šestogodišnjeg sina Vuka ove godine ja naučila da pliva – istakla je poznata glumica i napomenula da je, osim sitnih dečjih čarki, između njene i Jugove dece vladala harmonična atmosfera.
– Zamislite situaciju, moja i Jugova deca,Jarac, Bik i Ovan, na jednom mestu, a i ja sam Bik. Osam rogova u kući, jedino je Jug Riba, tako da on uvek izvuče najdeblji kraj. Ipak, srećni smo, što nas je više, to je bolje – kaže zgodna umetnica.
U avgustu Milena i njena jača polovina planiraju da odu na još jedno letovanje, ali ovoga puta bez dece.
– U avgustu Jug i ja idemo sami na zasluženi odmor. Sešćemo u automobil pa gde nas put navede. Putovaćemo Evropom sa kartom u ruci, nekoliko stvari u koferu i trudićemo se da obiđemo što više atraktivnih letovališta i lepih mesta. Jedva čekamo – završila je razgovor Milena Vasić, koju krajem septembra očekuje nastavak snimanja serije „Bela lađa“.

Piše: Jelena Popović

Više o temama: