Katarina Šišmanović: Pompezni početak i tihi kraj

Lepa voditeljka emisije „Sve za ljubav”, koja se na televiziji „Pink“ emituje u produkciji „Emotion“, Katarina Šišmanović nedavno se razvela od slovenačkog biznismena Dejana Kitića.
Skoro dve godine posle bajkovitog venčanja koje su, mimo radoznalih pogleda, upriličili na obali mora u Dominikanskoj Republici, par se razveo bez ružnih reči. Do odluke da se raziđu kao zreli ljudi došli su zajedno, jer su živeli i radili u različitim zemljama, pa je usledilo njihovo udaljavanje. Iako je u avgustu 2009, kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“, sve izgledalo da će brak između slovenačkog investitora i bivšeg fudbalera i atraktivnog televizijskog lica potrajati, njih dvoje su se nedavno sporazumno rastali.
Za magazin „Hello!“ harizmatična brineta iskreno kaže da nije bilo ružnih reči, niti svađa, i da su nekadašnji supružnici zajedno odlučili da se rastanu.
Ne znam šta bih vam sada, posle svega, rekla. Daljina je stvarno učinila svoje. Niti sam ja mogla da pređem da živim u Sloveniji, niti je Dejan mogao da se preseli ovde. Daljina je učinila svoje i mi smo se rastali. Tako je možda i najbolje. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo svojom stranom. Kada već nismo mogli da opstanemo u budućnosti, to je najbolje rešenje za nas. Zaključili smo da će tako biti najbolje, i među nama zaista nije bilo nikakvih intriga. Posle svega mogu da zaljučim da je za brak neophodno da dvoje budu zajedno, a mi smo prečesto bili odvojeni iskreno kaže atraktivna dvadesetosmogodišnjakinja o rastavi od osam godina starijeg Slovenca, za kojeg se, posle njihovog tajnog venčanja, u srpskim medijima moglo pročitati da je u Sloveniji bio poznat kao zavodnik pre braka sa voditeljkom.
Pre braka sa Dejanom, Katarinu su mediji povezivali sa prvim čovekom produkcije „Emotion“ Goranom Stamenkovićem, a od kako je Severina uplovila u emotivnu vezu sa Milanom Popovićem, upravo se zgodna voditeljka pominje kao jedna od njegovih bivših ljubavi.
Iako je njihovo venčanje mnoge iznenadilo, jer je bilo iznenada organizovano u Dominikani, Katarina i Dejan važili su za skladan par. Svojevremeno se spekulisalo da će se voditeljka zbog ljubavi preseliti u Sloveniju. To se nije desilo i par se viđao najčešće preko vikenda, koliko su im to obaveze dozvoljavale.
– Naše venčanje podsećalo je na scene iz najromantičnijih filmova: more, pesak, matičar, dva svedoka iz Dominikanske Republike i nas dvoje zavetovani na večnu ljubav posle svadbe je rekao Kitić za medije, a par je tada lepe fotografije sa venčanja ustupio jednom slovenačkom magazinu.
Prošlog leta su prvu godinu braka proslavili romantičnim letovanjem na mondenskom ostrvu u Grčkoj, Mikonosu, i ništa nije upućivalo na to da među njima ima problema.
Vreme je tu da ublaži tegobu razvoda koji je usledio zbog daljine. Rastava od Dejana voditeljki sigurno nije bila prijatna ali, po svemu sudeći, imala je sreću da ne bude ni mučna. Budući da poznata Kragujevčanka važi za fatalnu devojku u koju se muškarci brzo zaljubljuju, nema sumnje da su dani ljubavi i sreće tek pred njom.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: