Goca Tržan: Lena sada želi brata

goca-trzan (2)

Posle medenog meseca provedenog u Japanu, na koji je otputovala neposredno posle sklopanja braka sa bubnjarom Radomirom – Rašom Novakovićem, Goca Tržan iskoristila je nekoliko slobodnih dana kako bi sa suprugom i kćerkom Lenom pobegla od gradske vreve i “napunila baterije” za predstojeću radnu sezonu.

Po završetku snimanja jedne od epizoda šou-programa “Pinkove zvezdice” pop zvezda je spakovala kofere i sa najmilijima otputovala u Budimpeštu. Pridružili su im se i kumovi, a kako su za odmor rezervisali apartmane u poznatom „Aquaworld Resort Budapest“ hotelu, usledile su porodične vodene vratolomije.

Dugo u Evropi nisam boravila u hotelu sa tako divnim osobljem, uslugom na tom nivou i tako čistim bazenima, zaista sam oduševljena. Moram da pomenem i hranu, budući da sam težak gurman, čista desetka – kaže pevačica, kojoj su najdraži trenuci bili oni koje su provodili u spa-centru.
goca-trzan (1)

Prepodnevni sati bili su rezervisani za opuštanje u termalnim bazenima, a popodnevni za “vratolomije” u vodenom parku.

Masirali smo se, išli u saune, kupali se u spoljnim bazenima, gde, i pored činjenice da je zima, temperatura vode iznosi trideset šest stepeni. Naravno, po sto puta smo se spustili niz brojne tobogane, čak i one ekstremne, i to u Leninom društvu. Iznenadila me je njena hrabrost – konstatuje Goca.

Na pitanje da li je ovo bio njihov drugi medeni mesec, Goca kaže:

Ne, medeni mesec je jedan, ovo je bio samo mali odmor. Mi često praktikujemo da putujemo, tako da nije ništa neobično za nas da odemo na kratko putovanje.
goca-trzan (3)

Goca ne krije da uživa u ljubavi i pažnji kojom je obasipa suprug, a posebno je veseli što Raša i njena mezimica imaju divan, drugarski odnos.

Veoma sam srećna zbog njihovog odnosa. Bila sam veoma obazriva i čekala sam godinu i po dana da ih upoznam. Jednostavno, nigde mi se nije žurilo, nisam želela da Lenu ubacujem u našu priču sve dok nisam bila sigurna gde naš odnos vodi. I strpljenje se isplatilo. Raša ima sve osobine koje bi jedan muškarac i otac trebalo da ima. Čestit je, emotivan, brižan, dosledan, stabilan, strpljiv. To su za mene osobine koje bi svaki muškarac trebalo da ima, bio otac ili ne – sigurna je pop pevačica, koja je više puta izjavila kako želi da ima još dece i da planira da se podvrgne veštačkoj oplodnji kojoj prethode i jake hormonske terapije koje utiču na raspoloženje, pa će i Raša morati da ima više razumevanja za svoju suprugu.

Još ne uzimam hormonsku terapiju, jer ćemo u proces veštačke oplodnje ući sledeće godine. Ali, ako i budem imala promene raspoloženja, moraće da se nosi muški sa njima – navodi Goca, čija kćerka takođe priželjkuje da joj mama bude u drugom stanju, i nada se da će dobiti brata.
goca-trzan (4)

Lena za sada želi brata, kako joj ne bi uzimao igračke i šminku – sa osmehom na licu kaže pevačica.

Nekim njenim koleginicama za veštačku oplodnju bile su potrebne i psihološke pripreme, što nije slučaj kod Goce.

Naravno, spremna sam kao zapeta puška. Odlučila sam se za kliniku “Genesis” u Novom Sadu i verujem da ćemo uspeti iz prve – kaže pevačica, koja je zadovoljna trenutnim izgledom, ali je ubeđena da i na sredini pete decenije može bolje.
goca-trzan (5)

Generalno, žene nikada nisu zadovoljne, ali recimo da jesam. U petoj deceniji ni ne očekujem da izgledam kao šiparica – iskrena je pop zvezda koja će ovih dana predstaviti pesmu “Gradske kučke”, koja bi se mogla protumačiti kao biografska njenom suprugu Raši.

Napadaju ga razne kučke, i muške i ženske. Mene to mnogo zabavlja i moja nova pesma je verno opisala moju trenutnu situaciju – zaključuje Goca Tržan.

Nikola RumenićPrivatna arhiva

Više o temama: