Emina Jahović: Neumorna trudnica

Pevačica Emina Jahović godinu koja je za nama pamtiće po tome što je po drugi put ostala u drugom stanju, a već početkom 2012. ona i njen suprug, turska pop zvezda Mustafa Sandal postaće roditelji drugog dečaka. Iako je još mali, i njihov trogodišnji sin Jaman raduje se što će dobiti brata. Prelepa crnka poslednje trudničke dane provodi pripremajući se za predstojeće praznike, ali i završava pesme za svoj novi album koji planira da izda sledećeg proleća.
– Saznanje da ću ponovo postati mama obeležilo je 2011. godinu, a na poslovnom planu to je svakako veliki uspeh pesme „Posle mene“ koju je publika brzo zavolela počinje priču Emina.
– Mustafa i ja smo već spremni za doček Nove godine, a odlučili smo da ovog puta prvu polovinu večeri provedemo u našem domu sa sinom Jamanom, koji je već ume da se raduje prazniku, dok ćemo kasnije otići na zabavu gde ćemo slaviti u društvu dobrih prijatelja. Pošto sam u poodmakloj trudnoći neću moći da budem čitave večeri na žurki, tako da se ovakva kombinacija pokazala kao odličan izbor tvrdi atraktivna trudnica koja je nedavno, prema izboru čitalaca našeg magazina, izabrana za ličnost godine.
– To priznanje mi mnogo znači jer smatram da su nagrade koje čitaoci dodeljuju najvrednije. Zato mi nije bilo teško da iz Istanbula dođem u Beograd da lično primim priznanje i pored toga što u sedmom mesecu trudnoće putovanja nisu preporučljiva.
Pre porođaja koji je očekuje u februaru, kada će na svet doneti drugog dečaka, pop zvezda i njen suprug će 13. januara proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a Emina se već sada sprema za taj događaj.
– Obožavam žurke i kada postoji dobar povod za to, kao što je godišnjica braka, Mustafa i ja obavezno okupimo prijatelje. Kao i svake godine, ovaj važan datum obeležićemo u Istanbulu, a ja ću se pobrinuti da sve bude besprekorno tvrdi atraktivna crnka koja je tokom trudničkih dana pripremala pesme za novi album.
– U trudnoći imam odličnu inspiraciju tako da sve vreme pripremam nove pesme. Iako album izlazi tek na proleće, odlučila sam da moju publiku pre toga iznenadim na Dan zaljubljenih, ali za sada još ne mogu da otkrijem šta spremam objašnjava Emina koja je sigurna da će se iznenađenje koje priprema dopasti svim njenim obožavaocima.
Jahovićeva će se i po drugi put poroditi carskim rezom, a ona i njen suprug su odlučili da Jamanu, po njenom izlasku iz porodilišta, kupe poklon. Tako će mu mama, osim brata, iz bolnice doneti i igračku, što će ga dodatno obradovati.
– Naš sin je dobro i skromno dete kakvo bih svakoj majci poželela i baš zbog toga želimo da ga nagradimo. Suprug i ja smo presrećni sa njim, a verujem da će i naš drugi sin biti podjednako dobar zaključuje lepa pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Više o temama: