Bojan Marović: Osvojila ga obožavateljka

Crnogorski pevač Bojan Marović dugo je skrivao da je njegovo srce osvojeno. Iako je u javnosti isticao da je slobodan momak koji očekuje da mu se dogodi velika ljubav, u njegov život još pre dve i po godine ušetala je dvadesetdvogodišnja Lorena Orlić. Nije obelodanjivao da ga je studentkinja ekonomije koja se bavi manekenstvom osvojila jer je na taj način želeo da sačuva svoju privatnost. Poučen pređašnjim iskustvima, kada je otvoreno govorio o svojim vezama, koje su se ubrzo posle toga završavale, želeo je da svoj intimni život podeli samo sa majkom i bratom, kao i užim krugom prijatelja. Proteklog leta Bojan je ipak rešio da svoju romansu više ne skriva, pa se na jednom događaju pojavio u Loreninom društvu. Tada su se mnogi iznenadili njegovim priznanjem da uživaju u ozbiljnoj vezi.
– Nisam želeo da o svojoj vezi javno govorim. Kad god sam intimu iznosio u javnost, nije se dobro završilo. Osim toga, posao pevača je takav da se o nama stalno pojavljuju razne neistinite priče. Ćutanjem sam hteo da zaštitim najpre sebe, a onda i nas kao par. Lorena voli moju muziku, ali joj se estrada i sve što se na njoj dešava ne dopada priča Bojan.
On nije ljubitelj komunikacije preko interneta, ali mu je poruka koju mu je Lorena uputila na njegov profil društvene mreže „My space“ popunila prazninu koju je imao posle prekida prethodne veze.
– U to vreme „My space“ je bio aktuelan, ali ga nisam koristio ni redovno, ni dugo. Tog dana mi je bio rođendan i dobio sam mnogo poruka, ali mi je ona koju mi je poslala moja sadašnja devojka privukla pažnju. Ime Lorena me je privuklo, jer do tada nikada za njega nisam čuo. Počeli smo konverzaciju, a posle nekoliko dana sam ugasio profil zbog čega smo nastavili da komuniciramo preko telefona. Ispostavilo se da imamo zajedničkog prijatelja koji mi Lorenu nikada nije pomenuo i preko njega smo se zvanično upoznali. Kada smo se prvi put videli, nije nam bilo potrebno ni deset minuta da  shvatmo kako se jedno drugom mnogo dopadamo. Kada sam je ugledao, bio sam očaran. Od tada smo zajedno sa osmehom se seća Bojan prvog susreta sa Lorenom.
Osim fizičkog izgleda Bojanu se dopalo Lorenino zrelo razmišljanje. Po mnogim stavovima razlikovala se od svojih vršnjaka, a energija koju poseduje bila je presudna da se zaljubi. Prvih meseci veze nisu se često viđali, jer manekenka je živela u rodnom Zrenjaninu, a pevač u Beogradu, ali posle nekoliko meseci Lorena se doselila u prestonicu. Kada su shvatili da je njihova ljubav snažna i da jedno bez drugog ne mogu, započeli su zajednički život.
– Obožavam njenu energiju koja je moj pokretač. Lenj sam i sporo idem kroz život, a ona me je ubrzala. Dopada mi se što mi je privržena, ništa joj nije teško da uradi za mene. Kada ne radim, trudim se da se ne odvajamo. Prija mi da budemo zajedno, moram da priznam da to nije bio slučaj u mojim ranijim vezama. Lepo nam je ovako i još ne planiramo da vezu krunišemo brakom, a ni veridba nam nije na pameti. Još smo mladi za tako ozbiljan korak. Neka ova naša priča potraje ovakokako je sada i biću prezadovoljan.
U svemu što radi Bojan ima Loreninu podršku, ali je ipak drži daleko od svetlostipozornice. Često ga posmatra iz publike na koncertima, ali je tada u prikrajku. Osim sa majkom i bratom Bojan sve srećne trenutke deli sa svojom izabranicom, pa je tako sa njom proslavio i veliki uspeh koji je sa poslednjim albumom postigao i u Hrvatskoj.
– Često idem u Hrvatsku, ali ne prekidam svoje poslovne aktivnosti u Srbiji. Kada sam potpisao ugovor sa „Hit rekordsom“, mnogi su se pitali da li sam uradio pravu stvar. Sada su videli da sam bio u pravu, jer su mi se otvorila tamošnja medijska vrata i osvojio sam nagradu na jednom festivalu. Publika je odlično prihvatila moje pesme zbog čega se osećam kao da sam ponovo rođen.
Bojan planira da snimi i nekoliko spotova, ali ni u jednom se neće pojaviti njegova izabranica.
– Na internetu sam objavio da tražim nove, mlade saradnike i fascinirao me je broj onih koji su poslali svoje scenarije. Kada je o Loreni reč, neće se pojavljivati u mojim spotovima, jer ne mešam ljubav i posao. Podržavam je u poslu kojim se bavi, mada je u poslednje vreme više posvećena obrazovanju, ali nema potrebe da učestvuje u ekranizaciji mojih pesama kaže na kraju Bojan.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Više o temama: