Aco Pejović: Nezgoda na zimovanju

Pevač Aco Pejović ove godine ne nosi najlepše uspomene sa zimovanja na Kopaoniku gde je bio sa porodicom, jer je njegova supruga Biljana dva dana pre odlaska kući pala na ski-stazi i povredila se. Naime, usled nepažnje drugog skijaša koji je životnu saputnicu naše estradne zvezde udario i oborio, ona je polomila ruku i povredila nogu, ali je zahvaljujući brzoj intervenciji lekara njeno zdravstveno stanje sada stabilno.
– Oboje smo bili na skistazi. Biljana je skijala ispred mene, ali je naišao jedan momak koji je naleteo na nju usled čega je pala i povredila se. Odmah smo otišli kod lekara koji je ustanovio da je polomila ruku, zbog čega ima gips, kao i da je istegla ligamente na nozi. Zbog toga sada svakog dana odlazi na fizikalnu terapiju, a uskoro će najverovatnije morati da joj stave gips i na nogu da bi se što pre sasvim oporavila   počinje priču Aco koji tvrdi da zbog ove nezgode nisu ranije došli kući.
– Budući da se to dogodilo pretposlednjeg dana nismo prekidali zimovanje već smo otišli kući kada je i planirano. Naše kćerke Magdalena, Marija i Iva uplašile su se za mamino zdravlje i sada im je samo bitno da se ona što pre oporavi. Najviše se potresla Marija pošto je ona najviše vezana za majku kaže pevač.
Zbog povrede koju je imala njegova supruga, on je morao da odloži porodični odlazak u Italiju gde je trebalo da krenu samo nikoliko dana popovratku sa Kopaonika.
– Trebalo je da idemo na skijanje u Italiju, ali sada je to nemoguće. Međutim, ne žalimo mnogo zbog toga pošto nam je sada na prvom mestu njen oporavak. Srećom, imamo kućnu pomoćnicu koja u svakom trenutku može da se nađe Biljani i da joj pomogne u svemu što je potrebno. Ali i ja i kćerke se trudimo da joj, kada smo kod kuće, što više olakšamo objašnjava Pejović i dodaje da će njegova supruga, koja sprema doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije, na pametan način iskoristiti boravak u krevetu.

– Biljana je veliki borac, pa je i pored toga što imamo troje dece uspela da diplomira na Ekonomskom fakultetu, magistrirala je, radi kao asistent, a sada sprema i doktorsku disertaciju. Ona se nikada nije mešala u moj posao niti je to interesuje tako da me ne prati na nastupima. Putujem uvek sa svojih dvanaest muzičara koji od naših svirki izdržavaju svoje porodica tako da se trudimo da naš rad bude što kvalitetniji i dobro odrađen.
Ovaj uspešnipevač uskoro će publiku obradovati novim pesmama koje uveliko priprema tako da će se već na proleće na mnogim radiostanicama zavrteti njegovi novi hitovi.
– Pripremam novi materijal koji sam radio u saradnji sa grčkim kompozitorima, a nove pesme ću objaviti najkasnije u aprilu. Osim toga, imam puno nastupa kojima moram da se posvetim tvrdi Pejović, tvrdeći da ne bi voleo da njegove kćerke krenu njegovim stopama.
– Srednja i najmlađa kćerka su veoma muzikalne, ali ne bih voleo da postanu pevačice. Znam koliko je ovaj posao težak i za muškarca, a ženama je teže. S druge strane, mislim da je za devojke bolje da razmišljaju o zasnivanju porodice, jer je teško biti majka i supruga i baviti se pevanjem zaključuje Pejović.

Piše: Ivana Nikolić

Više o temama: