Goldi Hon: Moja kćerka će se udati kada bude bila spremna

Glumica Goldi Hon izjavila je da će se njena kćerka Kejt Hadson udati za svog verenika Meta Belamija kada bude bila spremna za još jedan brak. Par se verio u aprilu prošle godine, ubrzo nakon što je Kejt ostala u blagoslovenom stanju. Popularni par sada ima devetomesečnog sina Bingama, ali njih dvoje još uvek ne planiraju da stanu pred oltar.
– Još ne pripremaju venčanje. Ona je veoma srećna. Kejt je divna majka, beba je prelepa i oni će se venčati kada budu bili spremni – izjavila je Goldi Hon.
Ponosna baka posvećena je malom Bingamu i njegovom starijem bratu Rajderu (8) iz prvog braka Kejt Hadson.
– Nadam se da ću ih naučiti da budu izdržljivi. Svi mi smo nekad pali, ali najvažnije je koliko smo brzo ustali. I to je ono što bih ja volela da deca usvoje – kaže Goldi.
Poznata glumica se od 2002. godine nije pojavila na velikom platnu jer se posvetila radu u svom humanitarnom fondu za decu “The Hawn Foundation” koji je osnovala 2005. godine.
– Trenutno razmišljam o nekoliko projekata. Ali ovih poslednjih deset godina bila sam potpuno posvećena deci i svemu što radim da bi ta moja misija uspela – kaže Goldi Hon.

Izvor: Blic

Više o temama: