Goca Tržan: Raša i ja želimo da unajmimo surogat majku

goca-trzan-mirko-tabasevic (3)

Popularna pevačica Goca Tržan (42) pričala ja za “Blic” da želi još jedno dete i da će uraditi sve da joj se ta želja ostvari.

Prvo je kroz smeh prokomentarisala to što se piše da njen suprug Raša Novaković čeka dete sa ljubavnicom.

– Vi ste prevazišli sebe! Makar neću morati da se trudim, moći ćemo da usvojimo, neću morati da budem trudna – našalila se ona.

Goca je priznaje da bi volela da zatrudni.

– Ja bih najviše volela da ostanem u drugom stanju zato što je to nešto što je nezamenjiv osećaj. Osećaj da nosiš svoje dete u svom stomaku i da se ono pomera i da ga čekaš devet meseci, da se brineš o tome, to je nešto što je nezamenjivo – objasnila je ona.

Međutim, ako to ne bude bilo moguće, ona i Raša će potražiti surogat majku.

– Pričali smo da ako se sve izjalovi i ako ja ne zatrudnim do određenih godina naći ćemo neku mladu finu ženu, napraviće joj dete i onda ćemo da ga uzmemo nama i ćao – izjavila je ona u Blicovoj emisiji.

Ona je svesna svih problema koji mogu da nastanu ako zatrudni u tim godinama, pa je spremna na sve.

– Prosto ja sam u tim godinama koje su takve kakve jesu i ako budem imala baš mnogo problema, onda će biti tako, jer mi je stalo da imam još jedno dete. Nisu roditelji oni koji dete naprave i donesu na svet, nego oni koji ga odgajaju i poklone mu pažnju i ljubav i izvedu ga na pravi put – rekla je Goca.

http://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ona-posecuje-estetskog-hirurga-goca-trzan-razmislja-o-liposukciji/

hellomagazn.rsBlicMirko Tabašević/arhiva Hello!

Više o temama: