Goca Tržan kaže da je njen boravak na Filipinima pozitivno uticao na njen odnos sa suprugom Ivanom, koga je svake noći sanjala

Pop zvezda „osveženog“ imidža Goca Tržan, koja se mesec dana takmičila u rijalitiju „Survivor“, poznata je kao veliki borac koji je iz mnogo teških životnih situacija izašao kao pobednik. Vedrog duha i uvek nasmejana, pevačica koja zadivljuje svojim zgodnim telom, za magazin „Hello!“ kaže da joj nije teško da održava liniju.
Smršala sam deset kilograma, što je izuzetno mnogo za mojih metar i šezdeset visine, mada mi to nije primarno u životu. Malo mi smetaju komentari da sad izgledam spektakularno, jer ispada da sam ranije bila neugledna. Jedem normalno, ali imam manji apetit nego ranije. Lakše mi je sada, sa deset kilograma manje, najviše zbog fotografisanja, garderobe i nastupa. Treniram kao i ranije, i pre takmičenja sam vežbala kao Spartanac. Na ostrvu, zbog režima ishrane, samo je ono što je bilo ispod masnih naslaga došlo do izražaja, moji mišići i fino oblikovana figura. Nisam ja na ostrvu dobila mišiće, njih sam imala i pre jer sam tri puta nedeljno vežbala.


Goca je ljubitelj tetovaža, ali ne planira da svoje telo oslika simbolom – uspomenom iz „Survivora“.
Ja sam svoje telo već dovoljno išarala, imam zabeleženo sve ono najbitnije u životu do sada. „Survivor“ je divna avantura i jedno od najlepših iskustava u mom životu – kaže Beograđanka koja otkriva da joj hrana nije nedostajala tokom boravka u divljini.
Jedino mi je porodica nedostajala. Najviše sam mislila na supruga, kćerku, majku, oca i brata, ali i prijatelje. Kada me je moj muž Ivan video na aerodromu, nije me prepoznao, bio je začuđen mojim izgledom. Kada sam prošetala naga po kući, čudio se kako mi se vide rebra, rekavši da izgledam kao devojčica. Iznenadio se i bio pod utiskom kao da ima novu devojku. Iako je on sportista, ne savetuje me o ishrani, mada mi je pre odlaska na ostrvo davao savete vezane za trening. Ipak, Ivan nije očekivao da ću baš ovako izgledati kad se vratim. Osim što sam smršala, mnogo mi je porasla kosa, baš zbog toga me nije prepoznao. Trenutno smo u fazi upoznavanja, i vrlo mi je zanimljivo to iskustvo. Kao da nam je sve novo. Inače, u fizičkom smislu mi je nedostajao svaki dan na Filipinima, i svake noći sam ga sanjala – kako radimo sve stvari koje najviše volim sa njim. Otvoreno priznajem da mi je nedostajao fizički kontakt, kao i ljubav sa njim – kaže Goca, majka devojčice Lene, kojoj je mama veoma nedostajala tokom mesec dana razdvojenosti.
Primetila je da mi je porasla kosa koju može da vrti pred spavanje. Susret nam je bio dirljiv, a nekoliko dana pošto sam stigla provodile smo po ceo dan zajedno. Nisam je vodila u vrtić. Donela sam joj školjke sa ostrva, bila je oduševljena. Najzanimljivije joj je bilo da pričamo o zmijama, gušterima, ribama, što je ona potom prepričavala svojoj baki – iskrena je Goca, koja kaže da joj je majka, koja je pred njen odlazak na Filipine operisana od tumora na jajniku, sada u najboljem redu.

Piše: Nadežda Jokić

Više o temama: