Dženifer Lopez: Pobeda na sudu

Popularna svetska diva je nevina – tako je odlučio sud po tužbi producentske kuće “Telemundo” zbog navodnog pevačicinog mešanja u snimanja filma o njenom braku sa Ohanijem Noom. Prvo je Dženifer Lopez 2007. uspela da na sudu od bivšeg dragog dobije odštetu vrednu više od pola miliona dolara zbog njegovog plana da objavi knjigu o njihovom braku.
Međutim, pre dve godine je i ona tužena jer su, navodno, njeni advokati pokušali da spreče snimanje filma “I Owe JLo”.
U tužbi je navedeno da je pevačicin pravni tim Noi i njegovim poslovnim partnerima poslao pismo u kojem traži da odustanu od snimanja filma o njegovom braku sa Dženifer. Umesto odgovora pevačici advokati su dobili tužbu “tešku” deset miliona dolara, ali sud u Los Anđelesu ju je odbacio kao neosnovanu.
Dženifer i Noa su se venčali 1997. godine, ali je brak potrajao manje od godinu dana. Posle razvoda u javnost su počeli da izlaze najrazličitiji detalji, a svi njegovi pokušaji da bilo šta obelodani, za sada, su sudski zabranjeni.
Dženifer izgleda ima baš “opasne” advokate, a u nizu tužbi koje je podnela je i ona protiv vozača koji je, navodno, pretio da će odati sve njene tajne.

Izvor: Mondo

Više o temama: