Dragana Mirković priprema glamurozno slavlje za svoju mezimicu

dragana_mirkovic_hello_02

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić pripremaju proslavu ćerkinog 14. rođendana i završetaka bečke gimnazije.

Manuela bi u narednih mesec dana trebalo da završi gimnaziju, pa joj roditelji pripremaju raskošnu proslavu gde će se pored familije i rodbine naći veliki broj prijatelja iz Beča. Osim završetka škole, ona će ujedno proslaviti četrnaesti rođendan, saznaje Blic.

– Spremamo glamurozno slavlje! Meni je najbitnije da usreći sve nas, ali i da bude po Tonijevom, mom i ukusu dece. Da nam bude lepo tog dana. To je ono čime se upravljamo kada pravimo veselja, jer to ne radimo za medije, već isključivo za sebe. Privatna slavlja su za mene nešto što nam ulepšava život. Mesecima posle takvih slavlja prepričavamo dogodovštine i kako nam je bilo lepo – otkriva Dragana.

– Manuela u junu puni četrnaest godina! To ćemo proslaviti. Podrazumeva se da bude glamurozno jer je takvo bilo i Markovo prošle godine. Obeležavamo početak novog doba za našu ćerku. Završetak gimnazije i upis viših studija je na neki način ulazak u svet odraslih. To se ovde u Austriji obeležava kao punoletstvo – kaže pevačica.

– Ne volim da govorim o poklonima, jer su takve stvari najmanje bitne. Važno je da okupimo celu familiju. Manueli poklon ništa specijalno ne predstavlja, moja deca su izuzetno skormna, oni vole društvo i prijatelje više nego poklone – objašnjava Dragana.

Glamurozno slavlje za njihovu mezimicu će se održati u jednom od najskupljih hotela u Beču, “Ric Karltonu”. Na krovu hotela, odakle se pruža pogled na ceo grad, biće slavlje koje će ostati u pamćenju i deci i gostima, Blic.

hellomagazin.rshello/arhiva

Više o temama: