Dragana Mirković na novom zadatku: Dobila sam i privatni avion!

dragana-mirkovic

Druga sezona muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ večeras se završava, a dosadašnji žiri će se oprostiti od crvenih stolica i tastera kojim su takmičare puštali u sledeće kolo.

Već se spekuliše ko će sedeti sledeće sezone na njihovim mestima, a potvrđeno je da će jedan od članova žirija biti pevačica Dragana Mirković.

Kako je otkrila za „Alo!“, Željko Mitrović i njen suprug Toni Bijelić su dogovorili ovu saradnju i na njoj je bilo samo da pristane.

– I prošle sezone sam dobila ponudu da budem deo žirija, međutim, tada nisam mogla da pristanem. Dobila sam i privatni avion, a emisije će se snimati kada mi to bude odgovaralo i stvarno je „Pink“ meni maksimalno izašao u susret – izjavila je Dragana za „Alo!“.
Luče iz Kasidola ipak otkriva zašto joj je bilo teško prošle sezone da pristane da bude deo ovog muzičkog takmičenja.

– Meni je veoma teško da tim mladim takmičarima kažem ne. U žiriju ću biti blaga i gledaću da ne povredim mlade pevače svojim odlukama – rekla je Mirkovićeva i dodala:

– Eto, koliko mi je, inače, teško da kažem ljudima ne… Željko je rekao: „Toni i ja smo se dogovorili, a ti ako želiš da nas razočaraš, ti onda nemoj da pristaneš“. I kako da odbijem da ne učestvujem – rekla nam je Dragana.

Inače, u finalu „Pinkovih zvezda“ sezone koja je na izmaku, premijerno će biti emitovana dva nova Draganina spota.

hellomagazin.rsalo.rshello/arhiva

Više o temama: