Dragan Nikolić snima film o svom životu

 

Film o mom životu zvaće se “Sanjao sam…” i mislim da ću od toga napraviti i knjigu. Ali moj životni projekat jeste to što ostvarujem dečački san: po svojim projektima pravim barku – otkriva glumac Dragan Nikolić.
Dragan Nikolić, legendarni glumac i doajen srpske boemije, ali i nekrunisani seks-simbol srpskog filma, otkriva svoje dugo skrivane mladalačke tajne i priseća se svojih mladalačkih mangupluka, koji su od njega napravili neodoljivog šarmera sa Crvenog krsta.
Da, to je neka vrsta filmske biografije. Mislim da ću od toga posle napraviti i knjigu. Ta ideja postoji dugo i sada je u nekoj završnoj fazi, ali za njenu realizaciju potrebno mi je godinu dana jer želim da obuhvatim i prođem sva četiri godišnja doba. Hoću da napravim video-zapis, dok još mogu da ličim na nešto što se zove Dragan Nikolić, pa zato to moram brzo da radim (smeje se).
Smislio sam i naslov, zvaće se “Sanjao sam…”. A moji snovi se ponekad i ostvaruju. Tako se to dešava i ovih dana da svoj dečački san o jednoj barci pretvorim u stvarnost. To je moj najznačajniji životni projekat. To je ostvarenje moje bajke. Dakle, po svojim projektima, pravim barku, ne jahtu, ne nešto bahato i veliko, nego pravu barku, i vrlo sam srećan što učestvujem u izgradnji nekog mog budućeg uživanja –
zaključuje jedan od najboljih domaćih glumaca.

Izvor: Pressonline

Više o temama: