Danijela Vranić: Smršala sam 30 kilograma i konačno ozdravila

danijela-vranic1-660x767

Danijela Vranić smršala je 30 kilograma zahvaljujući jakoj volji, redovnim treninzima i vratila se na kilažu koju je imala na početku karijere. Osim kilograma, Vranićeva je dobila bitku i sa teškim poremećajima štitne žlezde koja je i izazvala disbalans u organizmu.
– Bilo mi je mnogo teško. Obišla sam na desetine lekara i niko nije mogao da mi postavi dijagnozu. Organizam mi je bio prepun vode i konstantno sam bila natečena i nisam znala da izbacim tu vodu iz sebe. Pribegavala sam raznim dijetama, vežbala i mučila se – rekla je Vranićeva.
Jednog dana instruktor sa kojim sam vežbala rekao mi je kako mu je žao da gleda koliko se mučim a da izostaju rezultati i zamolio me da posetim doktora koji mi je bukvalno promenio život. Odnela sam mu rezultate i prepisao mi je pravu terapiju kao i dijetu – otkrila je Danijela.
Pridržavala sam se svega što mi je napisao, ali mi je bilo teško. Dešavalo mi se da noćima ne mogu da zaspim od gladi. Došlo mi je frižider da pojedem, ali nisam odustajala. Živela sam bukvalno na kuvanoj ribi i piletini, a pored toga sam naporno vežbala – ispričala je pevačica.
“Kraljica splavova” otkrila je i da joj je bilo veoma teško i da se mnogo mučila.
Ne shvatate kakve su to muke. Kada na svu muku još i vežbate, veoma je teško. Ali rezultati su mi davali volju i podstakli me da ne odustajem. Na sve to i krvna slika mi se poboljšala. Kako sam gubila kilograme i izbacivala tu vodu iz sebe, sve sam se bolje i zdravije osećala – rekla je pevačica.
Najsrećnija sam, osim što sam konačno ozdravila, zato što ponovo mogu da nosim moje haljine i garderobu koje sam volela – otkrila je Danijela.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Više o temama: