Danijela Vranić: Povratak na scenu nakon teške bolesti

danijela vranic

Posle dve godine medijske pauze, u koju se povukla zbog zdravstvenih problema, Danijela Vranić vratila se na muzičku scenu. Pevačica za „Alo!“ otvoreno priča da je prošla kroz pakao dok se borila sa hormonskim poremećajem, zbog kojeg se drastično ugojila, i priznaje da joj je većina prijatelja i kolega okrenula leđa kada joj je bilo najteže.

– Vraćam se na velika vrata sada kada sam potpuno ozdravila i puna sam energije. Uželela sam se scene, ali ću birati koliko ću da nastupam, jer više nikad ne želim da dovedem zdravlje u haotično stanje u kakvom je bilo. Problem nije bio ni alkoholizam ni štitna žlezda, kako se pričalo, već disbalans hormona, koji mi je napravio haos u funkcionisanju mnogih organa. Zbog toga što sam 18 godina sebi bila i menadžer i organizator posla i neko ko je brinuo o bendu, moje telo više nije moglo da izdrži, i sve je krenulo nizbrdo. Fitnes instruktor me je posavetovao da potražim pomoć doktora jer, koliko god da sam vežbala, kilogrami se nisu topili i sve više sam oticala. Tada su mi utvrdili težak oblik hormonskog disbalansa, koji već dugo lečim bio-hormonalnom terapijom. Živim bukvalno na sto grama mesa i salate dnevno – kaže Danijela i priznaje da su je prijatelji i kolege razočarali.

– Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo. Evo, i sada kada se vraćam, vratili su mi se i „prijatelji“, i to bez trunke srama, ali ja sada znam s kim imam posla. Nisam bila socijalno ugrožena, pa da mi pomažu, ali mi je bila potrebna emotivna podrška.

Vranićeva ističe da joj je posebno teško pala medijska pompa.

– Povukla sam se iz javnog života jer su me strašno boleli naslovi da sam debela, puna celulita i da ne vodim računa o izgledu, a ja sam znala da sam bolesna. Komšije su me sažaljevale, jer su čitale o svim bolestima koje su mi pripisivali i mislili su da neću preživeti – priča pevačica koja je odlučila da zavešta organe:

– Drago mi je što ću moći nekome da produžim život, kada se moj ugasi!

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Više o temama: