Danijela Vranić: Otkrivena tajna veza sa kontroverznim biznismenom

danijela-vranic-02

Danijela Vranić u poslednje vreme za medije nije želela da govori o ljubavi niti da otkrije ime svoje jače polovine, a sada nam je kristalno jasno i zašto. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, pevačica je dugo bila u vezi sa Dragoslavom Kosmajcem, kojeg je premijer Srbije nedavno označio kao najvećeg narko-dilera na ovim prostorima.
Prema našim saznanjima, popularna kraljica splavova već duže vreme se zabavljala sa ovim kontroverznim biznismenom, ali ga je pre mesec dana ostavila, posle čega su prekinuli svaki kontakt.

– Danijela je zaista bila zaljubljena u njega, ali se i on trudio da njihova veza opstane. Bio joj je velika podrška dok se borila sa bolešću i kada je posle toga odlučila da se vrati na estradu. Čak joj je bio i finansijski oslonac u trenutku kada je izabrala pesme za novi album. Međutim, pre mesec dana Danijela mi je rekla da su raskinuli i nije bila raspoložena da mnogo govori o tome. O njegovim kriminalnim poslovima, o kojima se priča, ne znam apsolutno ništa. Mislim da ni Danijela nije znala baš sve detalje u vezi sa njegovim biznisom – kaže naš izvor blizak pevači.

Podsećanja radi, ona je u nedavnom intervjuu otkrila da je zaljubljena:

– Konačno pored sebe imam pravog muškarca i zaljubljena sam, ali ne mogu da vam otkrijem njegovo ime, jer on ne želi da bude deo javnog života. Ova priča bi mogla da bude ozbiljna, jer mi prija da vreme provodim sa njim i on mi je velika mi je podrška u životu. Zbog njega sam odlučila da krenem dalje, borim se i vrataćam na scenu. Javiću vam čim odlučim da se udam, sve i da hoću, to ne bih mogla da sakrijem.

Kada smo pozvali Danijelu da je pitamo za vezu sa Kosmajcem ona je i dalje nije želela da otkrije detalje svoje intime. Pošto nam se nije javljala na telefon poslali smo joj poruku sa pitanjem, na koju je ona ubrzo odgovorila.
– Zaista ne poznajem tog čoveka. Prvi put sam za njega saznala iz medija. To je neka greška – napisala je kratko Danijela.

izvor: Alo!

Više o temama: