Ceca Ražnatović: Svaki doprinos je za pohvalu i divljenje

IMG_1740

Folk zvezda Ceca Ražnatović javna je ličnost koja je skromno i nenametljivo dala veliki doprinos za ugrožene u poplavama u Srbiji. Atraktivna pevačica uplatila je na račun Vlade Srbije dva miliona dinara, ali su i svi muškarci iz njenog doma, među kojima je i sin Veljko, bili među prvima koji su punuli džakove i pravili bedeme na Savi. Ona je učestvovala i u akciji „Moje srce kuca za Srbiju“, koju je organizovala televizija „Pink“, a u okviru koje su svi zainteresovani imali priliku da razgovaraju sa omiljenim zvezdama i tako, preko telefonskog računa, pomognu ugroženima.
– Moram da kažem da su moje kolege uvek bile u prvim redovima kada je nekom bila potrebna humanitarna pomoć, kao i sportisti. Zaista je fascinantno kako se narod udružio poslednjih dana zbog čega sam posebno srećna i ponosna. Na ovaj način šaljemo sliku solidarnosti koja je najplemenitija ljudska osobina. Ova prirodna nepogoda nas je zadesila nespremne, ali važno je da svi želimo da pomognemo koliko je u našoj moći. Ako zadržimo ovaj pozitivan duh, moći ćemo ponovo da izgradimo sve što je uništeno – rekla je Ceca gostujući na televiziji „Pink“, a osvrnula se i na humanitarni rad svog sina Veljka.
– To je njegova dužnost jer i ostala deca danonoćno rade. Ponosna sam na našu omladinu zbog toga. Ja ne mogu da idem da punim džakove, mislim da mogu da pomognem na drugi način. Svaki doprinos u ovoj situaciji je za pohvalu i divljenje.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Više o temama: