Brankica Sebastijanović: Tumačiće ulogu Zone Zamfirove u nastavku kultnog filma

brankica sebastijanovic

Jug Radivojević snima film “Šta je bilo posle”, svojevrsni nastavak filma “Zona Zamfirova” koji je pre 12 godina snimio Zdravko Šotra.

Na promociji filma izvedena je predstava “Vrati se Zone – sve ljubavi juga”, nakon koje su otkrivena imena još nekih glumaca koji su dobili uloge.

Iako se neko vreme nagađalo ko će igrati lepu Zone (Tamara Dragičević, Ivana Popović i Marija Bergam), odluka je pala da ova uloga pripadne mladoj Brankici Sebastijanović, kojoj je lik Eve u seriji “Sinđelići” doneo širu popularnost. Takođe, mogli smo da je vidimo i u filmu “Kad ljubav zakasni” i seriji “Samac u braku”.

Brankica nam je otkrila da se ne plaši ove uloge, iako kako kaže, ne može da se poistoveti sa Zone, jer su različitih karaktera.

– Ona je divna, temperamentna i strastvena žena. Tvrdoglava je, ali zbog svoje upornosti, uspeva da ostvari ono što naumi. Nemam tremu i nisam pod pritiskom zbog ove uloge – rekla je Brankica za MONDO.

Uloga Maneta poverena je Milanu Vasiću, koga znamo iz serija “Bela lađa”, “Pevaj, brate”….

– Ni ja nisam pod pritiskom i mislim da smo na dobrom putu da napravimo odličan film. Ovu ulogu sam shvatio kao priliku da pokažem svoj glumački talenat –  kaže Vasić.

U nastavku priče o Zone, videćemo kako se glavni junaci snalaze u ratu i kako glavna junakinja pati, jer dve godine nakon svadbe, ne može da ostane u drugom stanju, ali i kako se oseća zbog prozivki okoline.

Takođe, videćemo i kako se Manulać obogatio na kocki, ali i kako pati zbog Zone.

Manulaćevog oca igra Milorad Mandić Manda, dok popa u ovom filmu igra Lane Gutović, a Doku legendarna Seka Sablić.

Izvor: Mondo

Foto: Life Content

Više o temama: