Bora Đorđević umesto da uživa sa ženom, završio u bolnici

bora-djordjevic-bosko-karanovic

Bora Đorđević (63) je sa suprugom Dubravkom Milaković (40) otišao u Sloveniju, ali mu je odmor došao glave. Naime, lider Riblje čorbe pao je dok je vozio bicikl i slomio ključnu kost. Nije poznato kako je došlo do pada, ali su povrede koje je zadobio ozbiljne.

Muzičar se nedavno po treći put oženio, i to 23 godine mlađom devojkom, koja je poreklom iz Slovenije. Kad god ima slobodnog vremena, Đorđević odlazi u ženinu domovinu na odmor, vozi bicikl, trenira i ne razmišlja o mnogobrojnim obavezama koje ga čekaju u Beogradu.

Međutim, poslednja vožnja bicikla, koja je jedna od omiljenih Borinih aktivnosti, skupo ga je koštala.
– Umesto da uživa sa ženom Dubravkom, Bora ide od lekara do lekara! Đorđeviću će biti potrebno mnogo vremena da se oporavi od pada, pa će verovatno morati da odloži sve obaveze, među kojima su brojni koncerti širom sveta i snimanja televizijskih emisija – kaže naš izvor blizak muzičaru, saznaje Kurir.

Frontmen Riblje čorbe dosad je mnogo puta bio u gipsu, najčešće je lomio ruke, a jednu povredu je zaradio na fudbalskoj utakmici, iako mu sport nikad nije bio jača strana. Njegov zdravstveni karton krcat je povredama i očigledno da im nema kraja.

– Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i dosad sam sedam puta nosio gips – rekao je Bora svojevremeno.

O novoj izabranici retko je govorio.
– Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani s mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako me je naterala da smršam 20 kilograma – pohvalio se Đorđević.

hellomagazin.rsBoško Karanović

Više o temama: