Bojana Barović o trudnoći: Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda (foto)

nikola-rokvic-bojana-barovic-mirko-tabasevic (2)

Bojana Barović izgleda sjajno u svojoj prvoj trudnoći, a što je još važnije, ona je u potpunosti svesna da su promene u njenom izgledu i telu potpuno normalne.

Zbog toga je odlučila da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na Instagramu i uputila ima veoma važnu poruku, koja je posebno bitna za buduće majke koje se, možda upravo zbog promena na telu, teško odlučuju na trudnoću.

Neminovno je koliko nam se telo menja u trudnoći, ali najbitnije je da zavolimo tu promenu. Mislim da to ima direktan uticaj i na naš odnos s detetom, jer ono ne sme osetiti da je uzrok našeg nezadovoljstva – napisala je Bojana.

Ona je i u trudnoći nastavila da se bavi jogom i pravilno bira namirnice koje unosi u svoj organizam, jer smatra da je to jedna od tajni lepote u trudnoći, ali i nečega još važnijeg – zdravlja bebe.

Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda, hranite se zdravo iz istog razloga i s puno ljubavi, ne mareći mnogo za dobar izgled, a samim tim će biti lakše i dostići ga – posavetovala je buduće mame Bojana.

hellomagazin.rsHello!/Mirko Tabašević

Više o temama: