Boemski: Marko Jarić kupuje kafanu u Skadarliji?

marko-jaric-hello

Košarkaš Marko Jarić planira da kupi kafanu u Beogradu? On je navodno u tajnosti posetio rodni grad saznajemo, a s obzirom da je ljubitelj splavova i klubova, Jarić planira da kupi kafanu i to u boemskoj ulici Skadarlija.

Ideja je da Marko kupi kafanu, ali bi posao u njoj vodio njegov otac Srećko, zato se on raspitivao o uslovima prodaje kako bi Marko iskeširao i potpisao ugovor dok je u Srbiji. Njima su za oko zapala tri lokala u Skadarliji, od kojih su sve poznati restorani koji već godinama predstavljaju omiljeno mesto za provod stranaca – kaže izvor, a prenosi Alo.

On kaže da je Jarić uvek želeo da ima svoj kutak u gradu u kome je rođen:

Jarić još uvek razmišlja o ovoj investiciji jer zbog toga što država ima udeo od 15 odsto u tim lokalima ne bi mogao da ih renovira po svom ukusu bez odobrenja nadležnog udruženja. Srećko bi u svakom slučaju vodio posao zbog toga što Marko ne živi u Srbiji, ali mu je oduvek bila želja da ima svoj kutak u gradu gde je rođen i tu se okuplja s društvom kada dođe u Beograd. Poznat kao gradski momak, svi su očekivali da će za poziciju svog lokala tražiti neku više fensi lokaciju – kaže izvor blizak Jariću.

Marka nije bio raspoložen da odgovara na pitanja Aloa vezana za njegove investicije u Beogradu:

Nemojte da mi zamerite, ali ne želim da pričam za naše medije. Razumite i izvinite – ljubazno je rekao košarkaš.

AloHello!

Više o temama: