Arnold Švarceneger: Marija i ja se i dalje volimo!

Samo nekoliko meseci nakon što je poznati glumac Arnold Švarceneger napustio mesto guvernera Kalifornije, njegova supruga Marija Šriver i on objavili su da se razvode. Javnost je ostala zatečena završetkom velike ljubavi i 25-godišnjeg braka koji je delovao skladno. Šriverova je želela da kaže suprugu „Asta la vista” još pre dve godine, ali je sačekala da Arnold završi sa političkim angažmanom na mestu guvernera. Izvori tvrde da je Marija, koja je i član porodice Kenedi, bila izuzetno nesrećna poslednjih godina i da se iz zajedničke vile odselila još pre nekoliko meseci.

 

Naime, 2003. godine kada se Švarceneger kandidovao za guvernera, Marija je napustila karijeru televizijskog novinara kako bi podržala supruga tokom kampanje. Od tada je osećala kako se nalazi u senci Arnoldovog ega, a kada je 63-godišnji glumac rešio da se vrati filmu, situacija se pogoršala. Sa druge strane, Švarceneger je nedavno na jednom skupu izjavio da su zapravo on i Marija „u velikoj ljubavi” i dalje.
– Mi veoma volimo jedno drugo i srećni smo što imamo četvoro sjajne dece i mnogo prijatelja koji nas podržavaju – kazao je glumac.
Bivši guverner Kalifornije istakao je da i pored toga što ne žive zajedno i imaju odvojene karijere, nameravaju da i dalje zajednički vaspitavaju decu. Deca slavnog para Katarina (21), Kristina (19), Patrik (17) i Kristofer (13) podržavaju majku u odluci da okonča brak kojim nije zadovoljna.

Više o temama: