Ana Stanić proslavila šestu godišnjicu srećnog braka (foto)

ana-stanic-marko-sovilj

Ana Stanić i njen suprug Momčilo Lavrnić proslavili su šestu godišnjicu braka, a popularna pevačica je za tu priliku na Instagramu objavila fotografiju.

Njih dvoje su se venčali 2010. godina, a imaju petogodišnjeg sina Vuka.

Nakon porođaja Ana je svoju karijeru podredila porodici, a to je objasnila time što su joj sin i suprug prioritet, odnosno, kako je rekla, “epicentar” sveta.

Udala sam se i rodila dete posle tridesete, a pre toga vodila sam buran život, jer sam sa samo dvadeset godina ušla u svet šou-biznisa, koji je podrazumevao česta putovanja, izlaske i sve ono što mi je prijalo u toj životnoj fazi. Zahvaljujući poslu veoma mlada postala sam samostalna, pa sam mogla da živim život punim plućima i da zadovoljim svu svoju radoznalost, da imam različite partnerske veze, zanimljiva prijateljstva i da “povlačim” poslovne poteze koji su mi odgovarali. Zato sada umem da cenim novu životnu fazu u kojoj mi je porodica epicentar. Uživam u novom životnom poglavlju, svoju porodicu ne uzimam zdravo za gotovo, već je čuvam jer mi daje najveću snagu, ona je suština mog života – rekla je nedavno Ana u intervjuu za “Hello!”.

A photo posted by Ana Stanic (@ana1stanic) on

hellomagazin.rsHello!/Marko Sovilj

Više o temama: