Ana Ivanović: Oduševljena Pekingom

Ana Ivanovic Peking 2

Nakon osvojenog turnira u Tokiju, najbolja srpska teniserka Ana Ivanović nastavlja turneju po istočnoj Aziji. Pošto je zbog povrede bila prinuđena da preda meč već u prvom kolu takmičenja u kineskom gradu Vuhanu, rešila je da ne gubi vreme, pa se odmah uputila u Peking gde je uskoro očekuje novi turnir. Iako je i ranije imala prilike da boravi u prestonici najmnogoljudnije zemlje sveta, tek sada je uspela da je konačno upozna iz ugla turiste. Lepa sportistkinja je između ostalog posetila i Zabranjeni grad, centar kineske vlade, a prošetala je i jednim delom Kineskog zida. Sve što je videla ostavilo je Anu bez daha, što je i dokazala statusima koje je postavljala pored fotografija na Fejsbuku.
Ponekad je zaista lepo biti samo turista. Evo i jednog selfija iz Letnje palate! Toliko istorije i kulture koju treba otkriti – napisala je jedna od najboljih teniserki sveta.

Ana Peking 1

I dok svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o putovanjima i nastupima, Ana je i dalje misteriozna kada je u pitanju njen ljubavni život, pa tako još uvek nije potvrdila vezu sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom koji joj, po svemu sudeći, ne pravi društvo u Pekingu.

Piše: Snežana Ilić, Life Content
Foto: Ana Ivanović / Facebook

Više o temama: