Božićni humanitarni koncert hora “The International Belgrade Singers” i magazina “Hello!”

Bozicni koncert Hello (1)

U susret predstojećim praznicima, u Ustanovi kulture „Palilula“ večeras je održan koncert pod nazivom „Pevajmo sada o Božiću“ u organizaciji Ambasade Kanade i magazina „Hello!“. Pred punom salom nastupio je hor „International Belgrade Singers“ u čijem sastavu su predstavnici šesnaest zemalja koji rade u međunarodnim organizacijama u Beogradu. Oni su pod dirigentskom palicom Beti En Džerman i uz klavirsku pratnju Milice Sekulić izvodili božićne numere i probudili kod prisutnih zvanica prazničnu euforiju.

Bozicni koncert Hello (2)

Program je otvorila novinarka i urednica Irena Popović i svim gostima poželela dobrodošlicu na trećem po redu božićnom koncertu, a potom se obratio i otpravnik poslova Ambasade Kanade Kevin Reks koji je izašao na binu u društvu svojih kćerki. Nakon prvog dela koncerta, predstavljen je i naimenovani ambasador Kanade u našoj zemlji Filip Pinington koji je održao inspirativan govor.

Bozicni koncert Hello (3)

Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je Fondaciji Novak Đoković za pomoć socijalno ugroženim u Srbiji, a ispred te humanitarne organizacije bila je Gorana Džudža Jakovljević. Među prisutnima su bili predstavnici mnogih ambasada uglavnom sa svojim mališanima, a upravo su i najmlađi najviše uživali slušajući praznične pesme. Po završetku koncerta, gosti su imali priliku da uživaju u koktelu na kome su se prepričavali utisci.

Bozicni koncert Hello (4)

Sandra i Robert Coban

20141209203224__MG_2719

20141209202529__MG_2711

Autor: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Više o temama: