Aleksandra Kovač: Susret u Splitu sa muzičkom i košarkaškom legendom

Aleksandra Kovac

Nakon uspešno završene sezone muzičkog takmičenja “X Faktor”, u kojem je bila jedini ženski član žirija, Aleksandra Kovač uputila se na odmor. Srpska kantautorka sa svojim emotivnim partnerom Romanom Goršekom leto provodi u Hrvatskoj. Nakon boravka na Hvaru, par se uputio u Split gde je sinoć završen 55. Splitski festival.
Na predivnim splitskim Prokurativama popularna Beograđanka srela je mnogo prijatelja i kolega koji su se takmičili na prestižnoj muzičkoj manifestaciji, a svakako najdraži susret bio je sa legendom tamošnje scene Oliverom Dragojevićem.
Nema lepše dobrodošlice u Split od one koju smo Roman i ja sinoć doživeli od svih divnih ljudi na Splitskom festivalu, pogotovo naših dragih Tončija i Vjekoslave Huljić i Petra Graša! Posebno mi je drago što sam videla Olivera, mi smo stari znanci – napisala je pevačica pored zajedničke fotografije, a ništa manje oduševljenja nije izazvalo ni viđenje sa nekadašnjim košarkašem “Jugoplastike” Dinom Rađom kojeg je Aleksandra nazvala legendom.

Aleksandra Kovac 1

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Aleksandra Kovač / Instagram

Više o temama: