Aleksandra Kovač sa gostima u Domu sindikata: Volim da pevam za svoju dušu

Aleksandra Kovač nastupiće 15. decembra u Domu sindikata. Ona će ovom prilikom predstaviti pesme iz celokupne karijere, a kao gosti pojaviće se pevačica Maja Marković i Marko Stojanović Luis iz grupe „Maraqya”.
– Volim da pravim koncerte za svoju dušu i kada se uželim svoje publike. Svako ko je bio na jednom od mojih koncerata zna koliko na njima ima pozitivne energije, emocija, osmeha, suza i, najvažnije – odlične svirke i dobrog provoda. Bitno mi je da ljudi kući odu nasmejani, veseli i da ih to raspoloženje drži do sledećeg koncerta! –
otkriva Aleksandra za “24 sata”, a na pitanje hoće li to biti solistički koncert ili zajednički nastup sa polaznicima škole „Beogradski glas”, kaže:
– Da, a pored hora, gosti će mi biti neki od najboljih pevača sa albuma ‘Beogradski glas 10’. Na sceni će se pojaviti i multitalentovani muzičar i pevač Marko Stojanović Louis. Posebno mi je drago da najavim jednu od naših najboljih pevačica – Maju Marković, sa kojom sam sarađivala na mom novom albumu i koja će sa mnom otpevati jednu baladu. I naravno, uvek ostavljam mesta iznenađenjima.
Aleksandra kaže da joj je želja da radi sa novim pevačima i pomogne im da na najbolji mogući način da pokažu svoj talenat i umeće. – Komponovanje za druge izvođače je vrlo inspirativan posao i radim isključivo sa pevačima koji mogu dobro da otpevaju moje pesme. Zato sam do sada sarađivala sa Ninom Badrić, Aleksandrom Radović, Ivanom Kindl, Goranom Karanom i mnogim drugim.

Više o temama: