Aleksandra Kovač pauze na snimanju “X Faktora” provodi učeći

aleksandra-kovac-foto-promo

Kantautorka Aleksandra Kovač pauze na snimanju “X Faktora” provodi uglavnom sa kolegama, ali na poslednjem setu situacija je bila nešto drugačija.
Budući da snimanja traju i po petnaest sati dnevno, Aleksandra je morala da odvoji vreme za pripremanje stručnih predavanja koja je uskoro očekuju. Naime, ova poznata dama osamila se u šminkernici iza scene, kako bi mogla da se na miru posveti svojim obavezama.
Trenutno pripremam predavanje o popularnoj muzici i komponovanju za Američki univerzitet u Bejrutu, gde sam već odrzala predavanja studentima koji su sada želeli da me čuju ponovo i u novom semestru! Takođe, završavam stručni rad o upotrebi popularne muzike u filmovima za jedan od najznačajnijih stručnih muzičkih međunarodnih časopisa “New Sound”. Pored “X Faktora” imam mnogo obaveza, pa je dobra organizacija veoma važna – zadovoljno kaže Kovačeva i dodaje:
Kao magistarki nauke Edinburg univerziteta, važno mi je da se bavim proučavanjem različitih oblasti muzike, najviše filmske i popularne, i da razvijam svoju akademsku karijeru, pa ću tako u skorijoj budućnosti održati predavanja i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Velikoj Britaniji.

Autor: Life Content
Foto: Promo

Više o temama: