Feng šui: Jednostavna pravila za sreću u ljubavi

ljubav11

Ništa ne košta da probate da li ova drevna kineska veština zaista pomaže da se ostvari harmonija u ljubavnom, ali i u seksualnom životu. Pogledajte šta treba uneti u vašu spavaću sobu, kako ljubav iz nje nikad ne bi izašla.

Angi Ma Vong, autorka bestselera “Feng shui – formule za ljubav” napravila je male feng shui priručnike za sreću u ljubavi.

Primenite ova jednostavna pravila.

1. Nemojte nositi staro prstenje koje ste nabavili na rasprodaji ili ste ih dobili od nepoznatih ljudi. Prstenje zadržava negativnu energiju prethodnih vlasnika koja se može preneti na vas.

2. Ako ste usamljeni i želite partnera koji će vas voleti i razumeti, zavežite dve crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.

3. Da bi čitave godine uživali u ljubavi i bili ispunjeni pozitivnom energijom, stavite dve ruže u vazu u dnevnoj ili spavaćoj sobi. One će doprineti procvatu vaših osećanja.

4.
Nemojte koristiti radio-aparate koji imaju sat s crvenim brojevima, jer oni zrače nezdravom, negativnom energijom koja može poremetiti, ali i uništiti vaš ljubavni život.

5. Da biste se konačno posvetili budućnosti, ne opterećujte se detinjstvom. Iz spavaće sobe sklonite igračke i plišane životinje, i ljubav će vam mnogo lakše ući u život.

6. U spavaću sobu ne stavljajte elektronske uređaje poput kompjutera i faks-uređaja jer će se njihova negativna energija preneti na vas i partnera, pa ćete se često svađati.

7. Ne kupujte krevete koji imaju drvene ili metalne nožice, posebno ako su im vrhovi zašiljeni, jer će se rušilačka energija preneti s njih na one koji tu spavaju.

8. Nikada nemojte stavljati simbole ljubavi i ljubavnih veza u kupatilo, jer se u njemu skuplja rušilačka energija ljudskih izlučevina. To dovodi do svađa, a često i do prekida veze.

9. Ako želite da proširite porodicu, okačite slike sedam beba ili sedmoro dece u metalnim okvirima i rasporedite ih po celom stanu. Energija ovih fotografija će vam pomoći da postanete roditelji.

10.
Pred spavanje upotrebljavajte mirišljave sapune, pudere i mirise koji čine da se osećate senzualno. Vaša energija uzbudiće i partnera, pa će i seksualni život biti mnogo uzbudljiviji.

11. Da bi vaš ljubavni, ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite sveće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.

12. Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete deliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će muškarca.

13. Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike svog partnera stavite srce napravljeno od ružičastog kvarca (kamena ljubavi). Na ovaj način ćete podstaći večnu vladavinu energije ljubavi.

14. Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interes za seks, onda u severni deo kuće dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.

Izvor: portaloko.hr, M. G.

Više o temama: